Image of Dimitris Bislanis

Dimitris Bislanis

Sorry, couldn't find any biography for Dimitris Bislanis. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jan 1, 1933 In Thessaloniki, Greece
Movie/TV Credits:
31
First Appeared:
In the movie Amok 1963-01-01
Latest Project:
Movie Land of the Minotaur 1976-08-11
Known For
Poster of Ώρες αγάπης, ώρες πολέμου
Poster of Ο άνθρωπος της καρπαζιάς
Poster of The Giant of Kypseli
Poster of Βρώμικη πόλις
Filmography
Movie Land of the Minotaur Sgt. Vendris 1976-08-11
Movie Death Kiss 1976-07-01
Movie Tango of Perversion Fernando 1974-11-21
Movie Τον Αράπη κι αν τον Πλένεις το Σαπούνι σου Χαλάς Vangelis Vagianis 1973-06-13
Movie Οι απάνθρωποι Policeman 1973-01-01
Movie Ο Άνθρωπος που Έσπαγε Πλάκα Manolis 1972-07-07
Movie The Abductors 1972-01-01
Movie Ο Φαφλατάς Vangelis Tsamikos 1971-01-27
Movie Ο Τρελοπενηντάρης Mr. Papafrangou 1971-01-01
Movie Φλογισμένη Σάρκα 1971-07-06
Movie 28η Οκτωβρίου, Ωρα 5.30 Sergeant 1971-02-03
Movie Ο Παπαφλέσσας Husayn Pasha 1971-09-22
Movie Εσένα Μόνο Αγαπώ 1970-10-10
Movie Ο Θανάσης, Η Ιουλιέττα και τα Λουκάνικα Stamatis Panagakos 1970-07-12
Movie Ώρες αγάπης, ώρες πολέμου 1970-01-01
Movie Η Οδύσσεια Ενός Ξεριζωμένου 1969-01-01
Movie Ο άνθρωπος της καρπαζιάς henchman #1 1969-01-01
Movie Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του Manousakas Xinomantarinakis 1969-11-12
Movie Κακός, Ψυχρός και Ανάποδος Thodoros 1969-01-01
Movie Φτωχογειτονιά αγάπη μου 1969-02-25
Movie A Knight for Vasoula 1968-11-16
Movie Το παρελθόν μιας γυναίκας Kostas 1968-02-01
Movie The Giant of Kypseli Mitsos 1968-01-01
Movie Κοντσέρτο για πολυβόλα Secret policeman 1967-07-22
Movie Εκείνος κι εκείνη 1967-01-30
Movie Ο Ξυπόλητος Πρίγκηψ Leonidas 1966-12-06
Movie Ladies of the Courtyard night club owner 1966-04-09
Movie Βρώμικη πόλις Mr. Harilaou 1965-07-09
Movie Η Βίλλα Των Οργίων newspaper director 1964-10-17
Movie Merikoi to Protimoun Kryo... Pavlos 1963-01-10
Movie Amok Stratos 1963-01-01